"KULA-PROJEKT"  d.o.o. Beograd
Preduzeće za projektovanje, konsalting i inženjering

O Nama


“KULA-PROJEKT“ d.o.o. je projektantski biro sa sedištem u Beogradu, koji nudi klijentima usluge projektovanja enterijera i eksterijera, konsaltinga i inženjeringa u oblasti građevinarstva. Bavi se izradom tehničke dokumentacije za projekte u svim fazama projektovanja: idejna rešenja, idejni projekti, glavni i izvođački projekti, projekti svih potrebnih instalacija, kao i nadzor u toku izvođenja objekata.

Stručni tim “KULA-PROJEKTA“ čine visokokvalifikovani inženjeri koji su pre osnivanja ovog biroa iskustvo sticali u renomiranim građevinskim firmama, „Rad“, „Ratko Mitrović“, „Trudbenik“ „Koling“ i drugim.

U relativno kratkom periodu od osnivanja 2004. godine stručni tim je realizovao brojne projekte u najrazličitijim oblastima projektovanja, uvek vođeni idejom da se moraju postići najviši funkcionalni i estetski standardi usklađeni sa potrebama i mogućnostima investitora. U našoj referenc listi ima puno više projekata nego investitora, što govori o tome da nam se investitori, pri svakoj novoj građevinskoj investiciji, ponovo obraćaju.